دانلود کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 48 گروه کشاورزی تکنولوژی مواد غذایی 3-1- تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی 3-2- غلات : 3-2-1- گندم : 3-2-2- مشخصات فیزیکی دانه گندم 3-2-3- عوامل موثر در کیفیت گندم 3-2-3-1- عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم 3-2-3-2- عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم : 3-2-4- ترکیبات گندم 3-2-5- نگهداری گندم : 3-2-6- کیفیت گندم های ایران : 3-3- تکنولوژی آسیاب گندم 3-3-2 ...