دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش ) قسمتی از اسلاید پاورپوینت : تعداد صفحات : 49 صفحه تکنولوژی تولید انواعسوسیس، کالباس و همبرگرکنترل کیفیت و استانداردهای لازمتألیفدکتر سارا موحداستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامینفهرستعنوانصفحهفصل 1: اهمیت صنایع گوشت و تقش ترکیبات آن از دیدگاه تغذیه1-1 مقدمه1-2 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان1-3 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران1-4 اوضاع فعلی فرآور ...