کهکشان فایل

مرجع دانلود باکفیت ترین و متنوع ترین فایلهای دانشجویی و دانش آموزی

کهکشان فایل

مرجع دانلود باکفیت ترین و متنوع ترین فایلهای دانشجویی و دانش آموزی

کلکسیون کتابهای بستنی با فرمولاسیون و طریقه ساخت قسمت دوم

از نگاه صنعتی، بستنی فرآوردهٔ لبنی کف‌مانندی است که در آن حباب‌های کوچک گاز (هوا) به‌صورت پراکنده وجود دارند. بستنی از فاز پیوسته‌ای تشکیل شده که در آن چربی به‌صورت امولسیون و پایدارکننده و موادجامد بدون چربی (MSNF) به‌صورت کلوئید وجود دارند. باقیمانده قندها و نمک‌ها هستند که یک محلول حقیقی را در این فاز پدید می‌آورند مجموعه ای که برایتان تهیه نمودیم متشکل از شش کتاب بزبان اصلی(انگلیسی) میباشد که همه آنها تقریبا به شما آموزش میدهند چگونه بستنی بسازید.کارب ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.