کهکشان فایل

مرجع دانلود باکفیت ترین و متنوع ترین فایلهای دانشجویی و دانش آموزی

کهکشان فایل

مرجع دانلود باکفیت ترین و متنوع ترین فایلهای دانشجویی و دانش آموزی

تحقیق درمورد تغذیه 14 ص.DOC

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 14 صفحه تغذیهتغذیه میتواند به عنوان یک سری از مراحل که یک سیستم در آن ایفای نقش می کند، تعریف شود که در آن هضم غذا برای پیشرفت و رشد، برای مصرف انرژی، برای بازسازی بافت های از بین رفته یا آسیب دیده، و همچنین برای پیشگیری از چند نوع بیماری انجام میشود. اما تغذیه شامل مراحل بسیاری می شود. و بدین ترتیب می تواند معانی بس ...

تحقیق درمورد تغذیه 68 ص.DOC

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 68 صفحه 4- رنگ گوشت قرمز1-4 رنگدانه میرگلوبینفصل دوم5- تعریف بسته بندی6- بسته بندی در خلاء7- انواع بسته بندی های تزریق گاز:1-7- بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده2-7- بسته بندی با اتمسفر کنترل شده3-7- بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده تعادلی8- تعریف بسته بندی به روش MAP1-8- دلایل استفاده از روش MAP2-8- گازهای بکار رفته در بست ...

تحقیق درمورد تغذیه وگوارش 24 ص

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 24 صفحه تغذیه وگوارش مقدمه همانطور که می دانید تغذیه: مکانیزمی در بدن جانداران است که طی آن، جانداران غذا و مایعات را مصرف نموده و با استفاده از آنها، بدنشان به عملکرد طبیعی، رشد و بازسازی قسمت های فرسوده خود ادامه می دهد. مطالعه ارتباط غذا با سلامتی و بیماری در جانداران می باشد. عملکرد بدن را هنگام مصرف غذا یا غذایی ...

تحقیق درمورد تکنولوژی تولید ماست کم چرب 44 ص

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 44 صفحه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار – شهر قدس عنوان پروژه : تکنولوژی تولید ماست کم چرب کارشناسی علوم و صنایع غذاییاستاد راهنما : سرکار خانم دکتر فدائی نگارش : لیلا آقا باباییتابستان1387 با تشکر و قدردانی فراوان از استاد گرامی سرکار خانم دکتر فداییکه درجمع آوری این مطالب من را بسیار یاری نمودند .فهرست مطالب ...

تحقیق درمورد تولید شیر 44 ص

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 71 صفحه تولید شیر :لوکوز همه گیر گاوی سبب ضررهای اقتصادی فاحش در ارتباط با هزینه برنامه های کنترل وریشه کنی می گردد. در اروپا، به علت آنکه مبارزه جهت ریشه کنی آن برای سالها توسط جامعه اروپا، به اجرا گذاشته شد، ضررهای اقتصادی وسعت آشکاری داشته ،دانمارک از سال 1959 برنامه ای ملی در این رابطه بنیان نهاده بوده است. و به ...

تحقیق درمورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 49 صفحه تکنولوژی تولید انواعسوسیس، کالباس و همبرگرکنترل کیفیت و استانداردهای لازمتألیفدکتر سارا موحداستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامینفهرستعنوانصفحهفصل 1: اهمیت صنایع گوشت و تقش ترکیبات آن از دیدگاه تغذیه1-1 مقدمه1-2 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان1-3 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران1-4 اوضاع فعلی فرآور ...

تحقیق درمورد خاویار 58 ص

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 58 صفحه به نام خدادانشگاه علامه طباطبائیدانشکده اقتصادموضوع: خاویارنام استاد: دکتر قنبریگردآورنده: شیوا ثباتیسال تحصیلی: 1383فهرست:عنوانصفحه1-مقدمه2-رده بندی ماهیان خاویاری3-دریای خزر زیستگاه مطلوب ماهیان خاویاری- وضع جغرافیایی، اقلیمی و منابع زیستی دریای خزر- گونه های ماهیان خاویاری دریای خزر- بررسی یک نوع ماهی خاوی ...

تحقیق درمورد خواص معجزه آسای سیب 47 ص

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 47 صفحه خواص معجزه آسای سیب /سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است. س ...

تحقیق درمورد دست کاری در ترکیبات شیر 15 ص

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 15 صفحه بسم الله الرحمن الرحیم دست کاری ترکیبات شیراز چه زمانی شروع شده است؟در دهه اخیر یعنی از سال 2000 میلادی به بعد در بسیاری از کشورهای پیشرفته در صنعت دامپروری از جمله: انگلیس، دانمارک، هلند، بخشهایی از آمریکای شمالی، فرانسه و غیره شیر تولیدی را بر اساس مواد جامد و ترکیبات آن خریداری می کنند و خرید شیر به صورت ح ...