کهکشان فایل

مرجع دانلود باکفیت ترین و متنوع ترین فایلهای دانشجویی و دانش آموزی

کهکشان فایل

مرجع دانلود باکفیت ترین و متنوع ترین فایلهای دانشجویی و دانش آموزی

تحقیق درمورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از اسلاید پاورپوینت :    تعداد صفحات : 49 صفحه تکنولوژی تولید انواعسوسیس، کالباس و همبرگرکنترل کیفیت و استانداردهای لازمتألیفدکتر سارا موحداستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامینفهرستعنوانصفحهفصل 1: اهمیت صنایع گوشت و تقش ترکیبات آن از دیدگاه تغذیه1-1 مقدمه1-2 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان1-3 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران1-4 اوضاع فعلی فرآور ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.