کهکشان فایل

مرجع دانلود باکفیت ترین و متنوع ترین فایلهای دانشجویی و دانش آموزی

کهکشان فایل

مرجع دانلود باکفیت ترین و متنوع ترین فایلهای دانشجویی و دانش آموزی

آنتی اکسیدان های طبیعی و اثر آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی

سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 22   مقدمه : چربی ها و روغن ها ترکیبات غذایی با ارزشی بوده که علاوه بر تامین انرژی، نقش مهمی در سلامت و ادامه حیات انسان داشته و در گروه مواد غذایی ضروری جای دارند .روغن سویا به دلیل فراوانی، ارزانی و کیفیت خوب، از مهم ترین منابع روغن های گیاهی است. دانه های روغنی آن سرشار از اسید لینولئیک بوده و شامل ترکیبات ارزشمندی مانند اسید چرب غیر اشباع با چندین پیوند دوگانه که به طور نمونه می توان لینولئیک اسید، 54 درصد و آلفا لینولنیک اسید، 8 درصدرا نام برد. & ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.