تحقیق: جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر ، با فرمت ورد 10 صفحه بخشی از متن: تعریف: عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شیر و جلوگیری از فساد و زمانی برای تبدیل شیر فاسد و خراب به شیری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه میگردند. حالت اول طبیعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود. جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس: 2- جستجوی فرمل: شیری که به آن فرمالین اضافه شده باشد در موقع سنجش نسبت درصد چربی بروش ژربر علاوه بر بوی مخصوص برنگ بنفش نیز در می آید 3-جستجوی آب اکسیژنه: اصو ...